Oslomyntgalleri.no Nettbutikk Kontakt Auksjon Nyheter Om oss Oppnådde priser Nåværende bud .
About Us

Oslo Myntgalleri A/S ble etablert i 2012 og er i dag Nordens ledende auksjonsfirma for mynter.

Selv om firmaet har en kort historie har de som jobber her lang erfaring i myntbransjen.

  • Gunnar Thesen som er daglig leder har over 40 års erfaring som mynthandler og har drevet med mynter i over 50 år. I sine år i myntbransjen har han bygget opp og solgt mange av Norges største og viktigste myntsamlinger. I tillegg har han vært forfatter en mengde viktige priskataloger på norske mynter som er utkommet de siste 35 år.
  • Olaf Harald Furre er en av de største myntsamlere i Norden gjennom tidene og har stort internasjonalt kontaktnett.
  • Arild Moen Pedersen har samlet mynter i over 40 år og har nærmere 10 års erfaring som mynthandler.
  • Styreformann er Arne Riise som har samlet mynter i over 40 år.
  • Eirik Myge styrer vår avdeling på vestlandet, i Haugesund.

Våre spesialområder foruten norske mynter er andre skandinaviske mynter, antikke mynter, europeiske mynter samt gullmynter fra hele verden. Medaljer og sedler er også områder hvor vi besitter stor kunnskap. Ved siden av auksjonsvirkomhet har vi et stort varelager med et bredt utvalg av mynter, medaljer, sedler og numismatisk litteratur, til salgs i vår butikk plassert i Oslo sentrum. Du kan også finne en del hos vår avdeling i Haugesund i Øvregaten 226.

Oslo Myntgalleri er og skal være en tradisjonell mynthandel med et stort varelager for salg over disk og vi er således alltid interessert i å kjøpe enkeltmynter og samlinger mot kontant oppgjør. Vi har en stor internasjonal kontaktflate om du søker spesielle mynter.